Följ Sparbanksgruppen i Finland

Vinnaren i Sparbankens tävling Din Ekonomi i Fokus finns i Åbo

Pressmeddelande   •   Feb 18, 2011 09:54 CET

Sparbankens tävling Din Ekonomi i Fokus har avgjorts. I den riksomfattande lottdragningen gynnade fru Fortuna Sanna Sinervo som är kund i Liedon Säästöpankkis kontor i Runosbacken och hon kunde kvittera ut fondpriset på 3 000 euro.

I Sparbankens lottdragning deltog alla som hade deltagit i Din ekonomi i Fokus 6.9–31.12.2010. Dessutom kunde man delta i lottdragningen genom att skicka ett postkort.  

 På bilden: Liedon Säästöpankkis kundrådgivare Heli Koivunen (till höger i bild) och kontorsdirektör Riikka Palomäki gratulerar Sanna Sinervo till fondpriset.


Till Sparbanksgruppen hör 33 Sparbanker och centralorganisationen Sparbanksförbundet. Egna kontor finns det ca 210 och via samarbete har kunderna tillgång till över 400 kontor, 200 service- och betalautomater och alla kontantautomater i Finland. Sparbankernas syfte är att främja sparande och kundernas ekonomiska välstånd. Grundprinciperna för vår service är att vi är nära kunden och lokala. Målet är en kontinuerlig, lönsam tillväxt och att kapitaltäckningen hålls på en säker nivå. År 2011 var rörelsevinsten 65,4 miljoner euro, kapitaltäckningen 22,1 % och kundantalet 587 000. www.sparbanken.fi

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.