Följ Sparbanksgruppen i Finland

Teemu Salmi kommunikationschef för Sparbanksgruppen

Pressmeddelande   •   Apr 24, 2015 09:09 CEST

Ekon.mag., MBA Teemu Salmi (39) har utnämnts till kommunikationschef för Sparbanksgruppen från och med den 23 mars 2015. Han ansvarar för förbundets externa och interna kommunikation och rapporterar till marknadsförings- och kommunikationsdirektör Katja Änkilä.

Teemu Salmi hör till Sparbanksgruppens marknadsförings- och kommunikationsteam och svarar för utvecklingen av mediesamarbetet och innehållsproduktionen samt gruppens investerar- och ekonomikommunikation.

Salmi kom till Sparbanksgruppen från Nordeas koncernkommunikation där han arbetade i fem år som äldre kommunikationskonsult. Åren 2004–2010 arbetade han på Statskontoret med kommunikationsuppgifter inom finansierings- och försäkringsbranscherna samt hade olika expertuppgifter inom statens medelsanskaffning, likviditetshantering och investerarrelationer.

Kontaktuppgifter:
Telefon (09) 5480 5242
E-post teemu.salmi(at)saastopankki.fi

Sparbanken är Finlands äldsta bankgrupp och har 470 000 finländska hushåll, små och medelstora företag eller lantbruk som kunder. För sina kunder tillhandahåller Sparbanksgruppen utöver heltäckande retail bankingtjänster även tjänster för bostadsbyte och försäkring. Till Sparbanksgruppen hör utöver 25 Sparbanker dessutom Sparbanksförbundet anl, Sb-Livförsäkrings, Sp-Fondbolag, Sparbankernas Centralbank och fastighetsförmedlingskedjan Sb-Hem. Sparbanksgruppen har ca 1155 anställda på olika håll i Finland. www.sparbanken.fi

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.